Zeltaini un kraukšķīgi frī kartupeļi

Kartupeļi
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Frī kartupeļi
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Frī kartupeļi
Ēdiens, kas garšos visai ģimenei, pat visizvēlīgākajiem, — perfekti fritēti kartupeļi. Zeltaini, kraukšķīgi un gardi! Seko receptei soli pa solim un noteikti izdosies!
Sarežģītība
Zema
Personas
pēc izvēles
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
2 vērtējumi
5/5

Lai fritēti kartupeļi izdotos skaisti zeltaini un kraukšķīgi, lai tie nebūtu piesūkušies ar eļļu un salūzuši, tos fritējot, jāievēro daži priekšnoteikumi. Lai to izdarītu, ļoti vēlams termometrs eļļas karstuma mērīšanai, jo ir svarīgi ievērot pareizu eļļas temperatūru.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+