Kišs ar triju veidu tomātiem: kaltētiem, svaigiem un krēmā

RŪDOLFS receptes
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
25 cm diametra veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
45m

Veidni izsmērē ar sviestu, ieklāj atlaidināto mīklu, sabaksta ar dakšiņu un cep 15 minūtes 180 grādos. Lai izvairītos no mīklas piepūšanās, pa virsu uzklāj cepamo papīru, uz kura uzber zirņus.

Mīklu izsmērē ar krēmu.

Olas sakuļ ar saldo krējumu, olu masā iemaisa zaļumus, sieru un sagrieztus žāvētus tomātus. Masu lej virs krēma.

Pārgriež uz pusēm tomātus un noklāj ar tiem kiša virsu. Cep 180 grādos 30 minūtes, līdz ola zeltaini brūna.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs