• Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē

    Pamatēdieni
    17. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē recepte
    Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē recepte
    Maigā un nedaudz miltainā maniokas sakne kārtīgā kubiešu pamatēdienā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m

    Maniokas saknei:

    Rīsiem:

    1. Katliņā lej eļļu, pievieno sakapātu sīpolu un ķiploku un apcep zeltainus.
    2. Rīsus rūpīgi nomazgā, liek katlā un pielej ūdeni – tik daudz, lai rīsi pilnībā nosegti. Katliņam liek vāku un ļauj vārīties virs mazas uguns.

    Karbonādei:

    Pupiņām:

    1. Šķiņķi sagriež gabaliņos un liek katliņā cepties. Pievieno sakapātus ķiplokus, sīpolu, kumīna sēklas, visu brīdi pacep.
    2. Pievieno pupiņas ar visu šķidrumu, tomātu mērci, sāli, piparus, uzliek vāku un ļauj karsēties.

    Kubieši vēro, lai ēdienreizē būtu gan sāļais, gan saldais, tādēļ šim ēdienam klāt pasniedz šādu saldu kokteili.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē