Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē

Receptes
17. maijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē recepte
Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē recepte
Maigā un nedaudz miltainā maniokas sakne kārtīgā kubiešu pamatēdienā.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m

Maniokas saknei:

Rīsiem:

  1. Katliņā lej eļļu, pievieno sakapātu sīpolu un ķiploku un apcep zeltainus.
  2. Rīsus rūpīgi nomazgā, liek katlā un pielej ūdeni – tik daudz, lai rīsi pilnībā nosegti. Katliņam liek vāku un ļauj vārīties virs mazas uguns.

Karbonādei:

Pupiņām:

  1. Šķiņķi sagriež gabaliņos un liek katliņā cepties. Pievieno sakapātus ķiplokus, sīpolu, kumīna sēklas, visu brīdi pacep.
  2. Pievieno pupiņas ar visu šķidrumu, tomātu mērci, sāli, piparus, uzliek vāku un ļauj karsēties.

Kubieši vēro, lai ēdienreizē būtu gan sāļais, gan saldais, tādēļ šim ēdienam klāt pasniedz šādu saldu kokteili.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+