Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē

Maigā un nedaudz miltainā maniokas sakne kārtīgā kubiešu pamatēdienā.
Kubas virtuve
17. maijs

Saglabāt

Karbonāde ar maniokas sakni kubiešu gaumē recepte
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m

Maniokas saknei:

Rīsiem:

  1. Katliņā lej eļļu, pievieno sakapātu sīpolu un ķiploku un apcep zeltainus.
  2. Rīsus rūpīgi nomazgā, liek katlā un pielej ūdeni – tik daudz, lai rīsi pilnībā nosegti. Katliņam liek vāku un ļauj vārīties virs mazas uguns.

Karbonādei:

Pupiņām:

  1. Šķiņķi sagriež gabaliņos un liek katliņā cepties. Pievieno sakapātus ķiplokus, sīpolu, kumīna sēklas, visu brīdi pacep.
  2. Pievieno pupiņas ar visu šķidrumu, tomātu mērci, sāli, piparus, uzliek vāku un ļauj karsēties.

Kubieši vēro, lai ēdienreizē būtu gan sāļais, gan saldais, tādēļ šim ēdienam klāt pasniedz šādu saldu kokteili.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs