Tuvojoties melni oranžajai dienai – Halovīnam, esam apkopojuši ieteikumus, kā šos svētkus jautri nosvinēt ģimenes lokā, iesaistot visus!
Ja gaidāt pie durvīm piezvanām mazos saldumu prasītājus, viņus varat iepriecināt ar pašgatavotiem un veselīgiem saldumiem!
Ticējumi vēsta, ka Halovīna laikā jāēd gaļas un dārzeņu ēdieni, un galdā noteikti jābūt – nē, ne ķirbjiem (tos izmanto laternām!), bet āboliem! Daudzās valstīs Halovīnā gatavo augļus sīrupā, karamelizētus ābolus, karameles. Iedvesmai – receptes no mūsu krājumiem! Lai jautrāk, ēdienus var noformēt svētku tematikā!
Bet ko vēl pagatavot no izgrebtā ķirbja mīkstuma? Protams, ka zupu, bet var arī cept kūkas, gatavot sautējumus un pat tiramisu! Lūk, vairākas receptes iedvesmai.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨

















































































































