• Kārtainā sviesta mīkla

    Mīklas
    13. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kārtainā sviesta mīkla recepte
    Kārtainā sviesta mīkla recepte
    Pīrādziņiem, sacepumiem, pīrāgu pamatnei, cepumiem un tortes kārtām!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti


    KĀ GLABĀT: Saldētavā var glabāt pat vairākus mēnešus. Neaizmirsti pirms gatavošanas atlaidināt.


    Padomi:

     

    1. Mīklā daļu ūdens var aizstāt ar olu vai olas dzeltenumu, tas uzlabo mīklas kvalitāti.
    2. Cepti kārtainās mīklas izstrādājumi ir garšīgāki, ja daļu ūdens aizstāj ar degvīnu vai brendiju. 
    3. Sviestu var aizstāt ar margarīnu, bet tad izstrādājumi būs mazāk garšīgi. Un, jo mīkla būs treknāka, jo izstrādājumi būs garšīgāki. 
    4. Kārtainās mīklas izstrādājumus parasti cep 200 grādu temperatūrā 20–30 minūtes atkarībā no izstrādājumu lieluma un biezuma.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē