• Ar govs kakām pret spokiem un netīrību – Uģa Kuģa mājas kopšanas īpatnības

    Neparasti
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Krišnaītu ģimenēs daudzas lietas notiek citādāk, nekā ierasts, bet katram viņu solim vai darbībai ir arī vēdiskajā filozofijā balstīts pamatojums.

    Tomēr kanāla 360TV šova “Ģimene burkā” jaunākajā epizodē redzētais varētu izbrīnīt pat visnotaļ tolerantus un kultūru dažādībai atvērtus cilvēkus – izrādās, krišnaītu mājās ir ierasta prakse kā attīrīšanas līdzekli izmantot … kaltētus govs mēslus!

    Arī Uģim un Lindai mājās ir šāds tīrīšanas līdzeklis – speciāli no Indijas pasūtīta kārbiņa ar attiecīgā materiāla granulām.

    “Govs Indijā ir svēts dzīvnieks, un attiecīgi svēts ir arī viss, kas no šī dzīvnieka iznāk. Kāpēc? Jo Krišnam tā patīk!” – Uģis ir ļoti tiešs, un piebilst, ka viņam jau sen apnicis par šo jautājumu skaidroties un lasīt izsmejošus komentārus.

    Kaltētās mēslu granulas galīgi neesot tas pats, kas svaigas govs pļekas, pat aromāts ir patīkams.

    Saskaņā ar krišnaītu nostādnēm, svētā dzīvnieka izkārnījumu izplatīšana vienmērīgi pa grīdu palīdzot pret “smalkajām būtnēm” jeb, vienkāršāk sakot – spokiem! Tādas mājas “būtnēm” nepavisam nepatīk, un viņi tur ciemos nenāk.

    Starp citu, pretēji priekšstatiem par lomu sadalījumu tradicionālā ģimenē, Uģis arī labprāt kopā ar sievu piedalās mājas uzkopšanas darbos.

    Dzīves telpas fiziskā un garīgā attīrīšana ir saistītas vienotā veselumā un sagādā patīkamas sajūtas. Krišnaītiem gan uzkopšanas darbos, gan arī ikdienas rutīnā ir jāievēro arī virkne citu noteikumu.

    Kādu, to uzzināsit «1188 Play» video!

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē