Santa.lv
  • 13.08.2025
  • Dāvids atklāj, ko viņš dara ar novāktiem gurķiem un kabačiem, lai tie ilgāk būtu svaigi un kraukšķīgi

    Ilze Klapere
    Foto: No izdevniecības SIA "Žurnāls Santa" arhīva (Picture Agency)
    Ja gurķi un kabači ražo pamatīgi, jādomā, kā ražu pēc iespējas ilgāk saglabāt svaigu. Lūk, labs padoms!

    Savā saimniecībā Bauskas pusē modes mākslinieks Dāvids, beidzamā laikā plaši pazīstams kā lauku dzīvesstila influenceris, audzē dažādus dārzeņus, tostarp arī gurķus un kabačus. Viņš novērojis kādu lietu, kuru iesaka arī citiem: «Lai gurķīši un kabacīši ilgāk būtu tvirti un forši, tos uzreiz pēc novākšanas ieliek ļoti aukstā ūdenī un patur kādas desmit minūtes. Pēc tam, pat istabas temperatūrā stāvot, tie ilgi neapvīst.»

    Vēl aktuāli padomi:

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk