• Elksniņa izrādīšanos pamana policija – vai sodīs par agresīvu braukšanu?

    Andrejs Elksniņš
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Likumsargi reaģējuši uz sabiedrības sašutumu, vērtējot to, kādā veidā Daugavpils mērs ieradās uz pasākumu.

    Valsts policija soctīklu platformā «X» norāda, ka 4. decembrī sākts administratīvā pārkāpuma process par agresīvu braukšanu. Šobrīd tiek skaidroti apstākļi.

     

    Jau ziņojām, ka soctīklu lietotājus pārsteidzis veids, kā mērs ieradies uz publisku pasākumu.

    Pirmajā adventē uzņemtajā video redzams, ka starp cilvēku pūli izbrauc sporta BMW kupeja. Tā aplīmēta ar uzlīmēm, kas norāda — ar šo auto dalību drifta sacensībās piedalās sportists Žanis Šteinbergs. Automašīnas vadītājs skaļi rūcina dzinēju, mirkšķina lukturu gaismas un pēc brīža veic sānslīdi apkārt sniega krāvumam. Tobrīd uz sniega kaudzes atradās vairāki bērni, turklāt šāda driftēšana pat tukšos stāvlaukumos visbiežāk beidzas ar sodu par agresīvu braukšanu.

    Visbeidzot no blakussēdētāja vietas izkāpa pats Andrejs Elksniņš, priecīgi sasveicinoties ar sagaidītāju pūli, kas gan esot gaidījuši salatēti. Tiesa, vēlāk līdzīgā veidā ar citu auto ieradies arī salatētis.

    Platformas «X» lietotāji ir sašutuši, ka likumsargi šādas izdarības varētu nesodīt. Tāpat tiek norādīts uz to, ka pilsētas mēram šādi izgājieni nav piemēroti. Savukārt platformā TikTok ievietotais video ar mēra oriģinālo ierašanos publiskā pasākumā guvis atsaucību. Elksniņš tiek saukts par īstu vīru un cildināts kā ideāls mērs, kurš būtu pelnījis kļūt par Latvijas prezidentu. Komentētāji apbrīno viņa harismu un spēju būt tik tuvu tautai, un tikai retais norāda, ka Elksniņš būtu pelnījis sodu par šādu bīstamu priekšnesumu.    

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē