• VIDEO: Daugavpils mērs Elksniņš pārsteidz atkal – «driftējošā» BMW ierodas pasākumā kā salatētis

    Reģioni
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš nesen izpelnījas sabiedrības nopēlumu par to, ka dzīvojot pāri saviem oficiālajiem līdzekļiem. Tagad soctīklu lietotājus pārsteidzis veids, kā mērs ieradies uz publisku pasākumu.

    Pirmajā adventē uzņemtajā video redzams, ka starp cilvēku pūli izbrauc sporta BMW kupeja. Tā aplīmēta ar  uzlīmēm, kas norāda — ar šo auto dalību drifta sacensībās piedalās sportists Žanis Šteinbergs. Automašīnas vadītājs skaļi rūcina dzinēju, mirkšķina lukturu gaismas un pēc brīža veic sānslīdi apkārt sniega krāvumam. Tobrīd uz sniega kaudzes atradās vairāki bērni, turklāt šāda driftēšana pat tukšos stāvlaukumos visbiežāk beidzas ar sodu par agresīvu braukšanu.

    Visbeidzot no blakussēdētāja vietas izkāpa pats Andrejs Elksniņš, priecīgi sasveicinoties ar sagaidītāju pūli, kas gan esot gaidījuši salatēti. Tiesa, vēlāk līdzīgā veidā ar citu auto ieradies arī salatētis.

    Platformas «X» lietotāji ir sašutuši, ka likumsargi šādas izdarības varētu nesodīt. Tāpat tiek norādīts uz to, ka pilsētas mēram šādi izgājieni nav piemēroti. Savukārt platformā TikTok ievietotais video ar mēra oriģinālo ierašanos publiskā pasākumā guvis atsaucību. Elksniņš tiek saukts par īstu vīru un cildināts kā ideāls mērs, kurš būtu pelnījis kļūt par Latvijas prezidentu.Komentētāji apbrīno viņa harismu un spēju būt tik tuvu tautai, un tikai retais norāda, ka Elksniņš būtu pelnījis sodu par šādu bīstamu priekšnesumu.    

     

    Lūk, daži no komentāriem:

    • Diez, Valsts policija piefiksēja šo agresīvās braukšanas un tīšas sānslīdes izraisīšana gadījumu?
    • Valsts policija, ja jau Valmierā sodījāt vadītāju par driftēšanu auto stāvvietā, tad jau šeit arī būs sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un vadītājs saukts pie atbildības? Ceru sagaidīt arī atbildi!
    • Un tiem skatītājiem, kā jau šādās situācijās pienākas, droši vien bija obligāti jāierodas uz pasākumu un jāpriecājas.
    • Kāpēc viņš brauc ar vācu auto?Jā, kur skatās policija?
    • Kad stāvlaukumos driftotāji jāķer, tur sēž stundām, te pūlī ar cilvēkiem un nekas…
    • Atbilstošs fons – grausti bez logiem.
    • Ak, Dievs, kaut kas tik banāls var nostrādāt tikai austrumos. Viens, ka tur pārkāpti drošības noteikumi, otrs – pilsētas mērs, kas uzvedas tā, noteikti nav Eiropas pilsētas mērs. Klauns!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē