Juta Valdmane par dzīvi pēc šķiršanās: Sliktais puisis un labā meitene var būt kopā kādu laiku, bet ne mūžīgi

JUTAI VALDMANEI nu kabatā ir pavisam svaigi šķiršanās dokumenti – spilgtais fitnesa un Instagram pāris Juta un Gints Valdmaņi par savu šķiršanos paziņoja Covid krīzes laikā. Viņa ir jauna, skaista, brīva un ārēji izaicinoša trīsdesmitgadniece, kas pati sevi sauc par pareizo meiteni.
Lolita Lūse
Lolita Lūse
Foto: No personiskā arhīva

Sapratām, ka neesam tik līdzīgi, kā kādreiz šķita. Mīlestība bija beigusies.

– Tava dzīve Covid krīzē pilnībā mainījās – tagad esi šķīrusies…
– Bijām kopā astoņus gadus, pirms trim mēnešiem sākām dzīvot atsevišķi un nu esam oficiāli šķīrušies. Mums bija plānots brauciens uz Maiami, bet tieši dienā, kad būtu bijis jāatgriežas Latvijā, notāram iesniedzām šķiršanās dokumentus. Es biju domājusi, ka precēšos tikai vienreiz, ka vienīgajā laulībā dzīvošu ilgi un laimīgi, bet… tas tomēr neizdevās, un man ir ļoti žēl. Satikāmies jauni – man bija 22 gadi, Gints ir sešus gadus vecāks. Mūsu dzīve bija kā vāveres ritenis – daudz strādājām un daudz ceļojām, un katrs ceļojums bija kā medusmēnesis – skaistas vietas, pludmales, ēdieni, kultūra. Kad atgriezāmies, atkal ierakāmies darbos un pat nezinājām, kāda ir īstā mājas dzīve. Mēs agri vai vēlu būtu izšķīrušies, bet tad nāca kovids… 

Covid laika šķiršanās vilni piedzīvoja visa pasaule. Ķīnā bija pat noteikti ierobežojumi, cik pāru pieteikumus dienā pieņem.
– Varbūt kāds no malas domā: nespēja izturēt, ka nekur nevarēja iet un daudz laika nācās pavadīt kopā. Nē. Mums beidzot bija ļoti daudz brīva laika, lai paanalizētu savu dzīvi un saprastu, ka attiecības vairs nestrādā – ka neesam tik līdzīgi, kā kādreiz šķita. Mīlestība bija beigusies. Astoņos gados bijām izauguši katrs uz savu pusi – izrādījās, ka mums ir pilnīgi atšķirīgas vērtības un dzīves redzējums. Sliktais puisis un labā meitene var būt kopā kādu laiku, bet ne mūžīgi. Ja mēs satiktos tagad, pāris no mums neizveidotos. Izšķīrāmies ļoti mierīgi. Eju uz to pašu sporta zāli, kur Gints. Mēs šad tad satiekamies, pasakām viens otram kādu vārdu. Grūtākais ir dzīvot vienai – tik ļoti biju pieradusi būt kopā ar kādu, kas nav tikai kaķis. Pārvācos uz citu dzīvesvietu – atnāku viena un aizeju viena. Ceru, ka pēc pāris mēnešiem būšu pieradusi. Cenšos retāk būt mājās – braucu uz laukiem pie vecākiem, tiekos ar draudzenēm.  

– Daudziem jūsu šķiršanās noteikti bija pārsteigums – izskatījāties un arī sevi pozicionējāt kā ļoti seksīgs un saskanīgs pāris.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē