• Harija Potera atgriešanās Cūkkārpā – filma atklāj līdz šim neatklātas detaļas

    Kino un TV
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    2/2Kā mainījušies aktieri?

    Kā mainījušies aktieri?

    Daniels Redklifs (Harijs Poters)

    Pēc Harija Potera pirmās daļas Filozofu akmens parādīšanās uz lielajiem ekrāniem 11 gadus vecais Daniels kļuva slavens visā pasaulē.

    Aktierim bija nepieciešams ilgs laiks, lai karjeras laikā viņu nesaistītu tikai ar puisēna burvja tēlu. Tas viņam nu ir izdevies. Redklifs iesaistījies vairākos ievērojamos projektos, to skaitā arī uz Brodvejas skatuves, kur aktieris, piemēram, pat parādījies pilnīgi kails. Redklifs skaidrojis, ka cenšanās izmēģināt pēc iespējas dažādas lomas ir bijusi viņa pretreakcija burvja tēlošanai maģiskajā sāgā. Daniels jau aptuveni 10 gadus satiekas ar aktrisi Erinu Dārku, taču pie altāra viņu vēl nav vedis.

    Rūperts Grints (Ronalds Vīzlijs)

    Aktierim, kurš filmā atveidoja Potera labāko draugu, nav daudz veiksmīgu projektu pēc poteriādes beigām. Viens no pēdējiem bija seriāls Servant. Toties privātajā dzīvē Rūpertam viss ir stabili. Jau vairāk nekā 10 gadus viņš ir kopā ar Džordžiju Grūmu, kura pirms gada laida pasaulē pāra pirmdzimto – meitu Vensdeju, kuras vārds tulkojumā no angļu valodas nozīmē – trešdiena.

    Emma Votsone (Hermione Greindžere)

    Loma poteriādē kļuva par pirmo viņas karjerā, bet jau 19 gadu vecumā viņa iekļuva Ginesa rekordu grāmatā kā desmitgades vislabāk atalgotā aktrise. Bez darba kino Votsone daudz laika veltījusi mācībām – absolvējusi Brauna Universitāti Rodailendā, bet pēc tam iestājās Oksfordā. Taču vislielāko uzmanību aktrise pievērš cīņai par sieviešu tiesībām un ir ANO labas gribas vēstniece.

    Metjū Luiss (Nevils Lēniņš)

    Viņa aktiera karjera iet tikai uz augšu – Metjū filmogrāfijā jau ir vairākas kinolentes. 2018. gadā viņš apprecējās ar savu ilggadējo draudzeni Andželu Džonsu.

    Harijs Mellings (Dadlijs Darslijs)

    Vizuālās izmaiņas piedzīvojis Potera brālēna lomas izpildītājs – viņš pats izvēlējies atbrīvoties no rešņa tēla, sākot ēst veselīgu pārtiku un doties uz sporta zāli.

    Toms Feltons (Drako Malfojs)

    Aktierim pēc ļaunā tēla nospēlēšanas sākās problēmas – fani daudzus gadus viņu asociēja tikai ar ekrāna personāžu un sūtīja draudus. Nu viņam izdevies atbrīvoties no šīm problēmām un nofilmēties vairākos veiksmīgos projektos. Brīvajā laikā Toms nodarbojas ar mūziku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē