- Bageti sagriež ļoti plānās šķēlītēs, pārslaka ar eļļu, pārber ar sarīvētu sieru, liek uz pannā izklāta cepamā papīra, krāsnī 220 grādu temperatūrā cep zeltainas.
- Vienlaikus pannā uz uguns vienā ēdamkarotē eļļas no abām pusēm bekona šķēlītes cep kraukšķīgas. Apsusina papīra dvielī un sakapā mazos gabaliņos.
- Vusteršīras mērci sajauc ar 2 ēdamkarotēm eļļas, tajā liek nolobītas un iztīrītas garneles, ļauj dažas minūtes marinēties, tad sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
- Pagatavo mērci, jogurtu sajaucot ar rīvētu citrona miziņu un sulu, eļļu, smalki sakapātu siļķes filejas gabaliņu un saberztu ķiploku, pēc garšas pieberot sāli, cukuru un piparus.
- Lēzenā traukā kārto salātlapas ar grauzdētajām bagetes šķēlītēm, uz pusēm pārgrieztām olām un garnelēm, pārber sakapāto bekonu, pārlaista pagatavoto mērci. Pārējo mērci pasniedz blakus.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨





























































































