Dodoties ziemīgā pārgājienā, paņem līdzi iepriekš sagatavotus super garšīgus saldos kartupeļus! Atliks tikai iekurt ugunskuru un sildoties sagaidīt, kad tie būs gatavi! Sātīgi, kūpošo karsti, maigi, mmm .. tieši tas, kas vajadzīgs aukstā dienā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
6 vidēji lieli saldie kartupeļi
6 tējkarotes sviesta
sāls, pipari
6 karotes grieķu jogurta
6 tējkarotes rīvēta parmezāna
neliels saišķītis lociņu
pāris tējkarotes paprikas pulvera
Kartupeļus nomazgā, nosusina, ierīvē ar sviestu un šķipsnu sāls. Ietin vismaz divās folijas kārtās.
Lociņus smalki sakapā, sajauc ar šķipsnu sāls un paprikas pulvera. Ieber aizvākojamā trauciņā līdzņemšanai.
Kartupeļus cep, ierušinot kvēlojošās oglēs, kad liesmas jau norimušas.
Tie būs gatavi apmēram 30–40 minūtēs.
Jogurtu sajauc ar sieru. Ielej aizvākotā trauciņā.
Gataviem uzmanīgi paver un atritina folijas kažociņu. Ar dakšiņu atvērta kartupeļa vēderu apkaisa ar sāli un pipariem, ielej pāris ēdamkarotes jogurta, kā arī lociņu un garšvielu maisījuma. Nedaudz saspaida un bauda kūpošus!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!