Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm

Gaļas ēdieni
28. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm
Lieldienu trusis ar vīnu un sēnēm
Trusis ir maigs un viegls ēdiens. Ja esat ieturējuši gavēni, trusis un jērs ir labāka izvēle, lai Lieldienās atsāktu ēst gaļu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Augstas
1 vērtējums
5/5

Trusis ir maigs un viegls ēdiens. Ja esat ieturējuši gavēni, trusis un jērs ir labāka izvēle, lai Lieldienās atsāktu ēst gaļu.

Vai šo svētku sautējumu var gatavot bez vīna? Protams! Varat izmantot kvalitatīvu sauso ābolu sidru vai sulu no viena apelsīna. Varat trusi gatavot tikai ar buljonu, pievienot lauru lapas vai salmiņos sagrieztus burkānus. Lai jums pavasarīga, cerīga un garšīga Lieldienu jušana!

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+