Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 14.10.2025
  • Klasisks borščs ar liellopa gaļu un kauliem

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šai sātīgajai zupai tradicionāli jābūt biezai, bet, ja kādam gribas un patīk labāk, var papildināt ar karstu ūdeni un vēl brīdi pavārīt. Pirms pasniegšanas zupai jāļauj kādu laiciņu savilkties, bet īsti garšīga tā ir, ja ļauj nostāvēties līdz nākamajai dienai.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    3st
    2 vērtējumi
    5/5

    Vēl sātīgas zupas:

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk