Padomi
- Izceptā mīkla noteikti uzreiz karsta ir jāsatin dvielītī, citādi tā kļūs cieta un ar to nevarēs strādāt. Dvielītis uzsūks mitrumu, un mīkla paliks sausa un patīkama.
- Pagatavotā glazūra atdziestot pakāpeniski sabiezēs, istabas temperatūrā apmēram pusotras stundas laikā. Konsistencei jābūt tādai, lai, smērējot uz ruletes malām, tā netek nost. Ja vajag ātrāk, glazūru var uz brīdi ielikt ledusskapī un, ik pa laikam apmaisot, noķert vajadzīgo konsistenci.
- Ja šokolāde glazūrai kaut kāda iemesla dēļ karstajā pienā pilnībā neizkūst, to var vēl pakausēt karsta ūdens peldē.
Vēl kūku receptes:
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
























































































