• «Kapelmeistars Group» piedāvā jaunu skaņdarbu «Libido»

    Kultūra
    14. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Apvienība «Kapelmeistars Group» plašākam patēriņam novēlējusi jaunāko darbu, kas nodēvēts par «Libido». Skaņdarbs, veidots klasiskās Opposite Pop tradīcijās, savā būtībā nav dziesma, bet gan intīms ceļojums pasaulē, ko daži varētu identificēt kā savu ikdienu, bet citi — kā sapni. Tikmēr autori par skaņdarbu izsakās sekojoši: «Šī nav dziesma, šis ir koncerts, šī nav dziesma, tas ir stāsts».

    «Libido» ir apvienības «Kapelmeistars Group» jaunākais veikums, kam drīzumā varētu sekot arī citas relīzes, kas, savukārt, varētu mūs visus nogādāt realitātē, kurā «Kapelmeistars Group» biežāk ir redzami uz skatuves, dziedējot daudzu jo daudzu ļaužu sirdis.

    «Kapelmeistars Group» klausītāji visspligtāk atceras ar grupas pirmo un vienīgo pilna izmēra albumu «Raimons Pauls nav latvietis», kas tika prezentēts 2017. gadā, Kauguru kultūras namā. 2021. gadā apvienība nāca klajā ar divām atsevišķām relīzēm, «Lemon Peach» un «Cream pie blues». Visi skaņdarbi, tai skaitā — «Libido», pieejami tūlītējam patēriņam visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

    Klausies YouTube vai Spotify!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē