TV personība Rūta Dvinska: Brīžus, kad sēdēju vannas istabas stūrī un raudāju, nevaru aizmirst

RŪTA DVINSKA ir vienmēr smaidoša, pozitīva un enerģijas pilna. Viņa vada Māmiņu kluba raidījumu, ir aktīva Instagram mamma, rosās ģimenes saimniecībā Siguldā un audzē vistas, ir mamma divām lieliskām meitām – Grietai (3 gadi) un Dorai (gads un 4 mēneši). No malas var šķist, ka Rūtai viss notiek nepiespiesti un viegli, bet sarunā viņa atzīst, ka līdz ar bērnu piedzimšanu ir sagruvušas vairākas ilūzijas un viņa spējusi nolikt malā savu perfekcionismu.
Ērika Bērziņa
Ērika Bērziņa
Foto: no personiskā arhīva

Ja man jāsalīdzina dzemdības un tas, ko piedzīvoju zīdīšanas laikā, dzemdību sāpes bija nieks.

 

– Daudzas mammas tevi ir iepazinušas Instagram, bet nu jau otro sezonu esi raidījuma Māmiņu klubs vadītāja. Vai pati savulaik skatījies Māmiņu kluba raidījumus?
– Patiesībā ne tikai biju TV raidījuma skatītāja, bet arī izmantoju citus Māmiņu kluba pakalpojumus, apmeklēju kursus, klausījos lekcijas utt. Lai gan tobrīd tā īsti neapzinājos, bet Māmiņu klubs, līdzīgi kā MANS MAZAIS, man kā mammai bija stiprais plecs un atbalsts. Starp citu, raidījums, ko vadu, ir tikai viena brīnišķīga sadaļa, jo Māmiņu klubs ir vesela atbalsta sistēma topošajiem un jaunajiem vecākiem.

– Jūs ar Kasparu esat vecāki divām meitām. Pastāsti, kā sākās jūsu kopīgais ceļš! Un kā nonācāt līdz lēmumam kļūt par vecākiem? 
– Ar Kasparu iepazināmies darbā LNT un zinājām viens otru jau labu laiku, pirms kļuvām par ciešākiem draugiem. Pirmajos randiņos nedomāju par Kasparu kā par precamu materiālu. (Smejas.) Mums vispār šķita, ka tas viss ir sācies kā foršs flirts bez jebkādām tālejošām sekām, mēs vienkārši labi pavadīsim laiku kopā. 

– Bet jūs apprecējāties, kad bijām dzīvojuši kopā tikai mazliet vairāk nekā gadu…
– Patiesībā astoņus mēnešus no kolēģiem un apkārtējās pasaules slēpām to, ka esam pāris. Tas bija ļoti, ļoti skaisti un romantiski. Tā bija kā odziņa visam. Attiecības noslēpt bija grūti. Pēkšņi Kaspars mistiski sāka ļoti bieži doties pie kafijas automāta, lai gan, kā vēlāk uzzināju, viņš kafiju nemaz nedzer. (Smejas.) Bet tā bija vieta, kur varējām viens otru satikt.
Apkārtējiem šķita, ka mūsu attiecībās viss notiek ļoti strauji, bet viņi nenojauta, ka jau labu laiku esam kopā. Iznākšana no skapja, kā mēs to saucam, bija kolosāla! (Smejas.) Visi draugi un kolēģi bija šokā. 
Kad Kaspars man pajautāja, vai viņu precēšu, man nebija pilnīgi neviena iemesla, lai viņam teiktu nē. (Smejas.) Es piekritu nedomājot. Drīz pēc bildinājuma sākām plānot kāzas (Rūta un Kaspars apprecējās 2016. gada 22. jūlijā – red.). Loģisks turpinājums bija bērniņš. Abi skaidri zinājām, ka gribam ģimenes pieaugumu.

– Vai bērniņš pie jums atnāca uzreiz?

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē