Meklējot īsto jeb 100 vientulības gadu iepazīšanās portālos

Gabriels Garsija Markess reiz savā grāmatā 100 vientulības gadu rakstīja par ģimenes sāgu un mīlestību 7 paaudžu garumā. Reizēm šķiet, ka mēģinājumi atrast to vienīgo, ar ko dibināt vismaz pirmo paaudzi, varētu aizņemt arī tos 100 vientulības gadus.
Ance Tarvida

Lai arī man, par laimi, vairs nav aktuāla iepazīšanās dažādos šim mērķim veltītos portālos vai platformās, man nudien ir iekrājusies tik liela pieredze, ka es varētu teikt – esmu ieguvusi augstāko izglītību studiju programmā Iepazīšanās internetā: teorija un prakse. Tādēļ tagad es jūs izvedīšu ekskursijā pa dažādām vietām – zināmākām un ne tik dikti, kurās var apgūt, praktizēt un absolvēt iepazīšanos ar savu otro pusīti, sniedzot par tām savu vērtējumu. Starp citu, budžeta vietas reizēm pieejamas sievietēm, bet, tā kā ir 21. gadsimts, ne vienmēr arī tas ir iespējams. 

TINDER

Pirmā pieredze ar iepazīšanās lietotni. Godīgi sakot, biju gaidījusi, ka būs bars ar tā saucamajiem DTF piedāvājumiem (Down to fuck jeb seksa piedāvājums – autora un jebkura cita izmisuša cilvēka piezīme). Lai gan neesmu liela DTF piekritēja, biju nedaudz vīlusies, ka tādi bija tikai no tiem pāris ārzemniekiem, ar kuriem to liktenīgo sakritību sagaidīju.

Sajūta kā gaļas namā uz dalīšanu, un es acīmredzot biju pats labumiņš, gabaliņš bez kauliņa.

Ar ārzemniekiem Tinderī ir tā, ka labāk būtu tā, ka nav. Viņi sākumā ir ļoti pieklājīgi, apberot tevi ar komplimentiem par smaidu un to, cik labi izskaties, bet tad nevainīgi pajautās, kāds ir tavs mīļākais ēdiens. Nu, kā jau pieklājīga latvju dāma tu atbildi, ka tie būtu agrīnie pavasara salātiņi ar pili citrona sulas un seleriju, lai dabūtu tās «negatīvās kalorijas», kamēr pati šo tekstu raksti ar karbonādes maizīti ar majonēzes restīti rokā, bet viņš tev atbildēs, ka viņa mīļākais ēdiens ir Creampie, kas, protams, tieši tulkojot, ir krēma pīrāgs, bet ­interneta un pornovaroņu pasaulē tas nozīmē, ka puisim dikti patīk process, kad viņš beidz sievietes vagīnā un tad skatās, kā no tās pil ārā sperma – vot, šādas lietas Egila Zariņa pavāršovā Rīta mikslis gan neviens nerādīja.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē