Meistarklase ar Kristīni Balodi: Mēs visi esam seksuālo traumu upuri. Vai to var labot?

Kristīne Balode ir klīniskā psiholoģe, kura specializējusies partnerattiecību un seksualitātes jautājumos. Viņas viedoklis ir skarbs, pamatots un bezgala interesants, jo skar ikvienu no mums. Tostarp vīriešus. Tieši tāpēc viņas sarunas biedrs ir Ralfs Dravnieks, digitālā dzīvesstila žurnāla Santa+ galvenais redaktors.
Kristīne Balode

Kas ir viens no stūrakmeņiem, lai pāra attiecības būtu veselīgas? Saskaņa gultā. Būsim godīgi, tas ir svarīgi. Pat ļoti. Mēs dzīvojam piesātinātā laikā, kad gribas visu un daudz. Bērnības traumas, audzināšanas kļūdas un stereotipi, dažādie kultūras uzslāņojumi mūs padara par tiem, kas esam. Daži dzīvo kā mucā. Daži savu priekšstatu par seksu veido, balstoties uz pornofilmās redzēto. Bet kur esam mēs paši? Kamēr vien nepateiksim skaļi – es gribu To, man patīk Tas –, savu seksuālo kodolu neatlobīsim un paliksim vien turpat, kur esam, ar visām savām vēlmēm, vajadzībām un gaidām.

Būt seksuāli inteliģentam – tā ir priekšrocība. Bet kā līdz tam nokļūt? Atbilde uz jautājumu ir rodama šajā sarunā. 


Izvēlies sev piemērotāko digitālā žurnāla Santa+ abonēšanas plānu un baudi vērtīgu saturu, ko viedo Latvijas labākie žurnālisti un spēcīgas personības.

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē