Astroloģiskā prognoze 2022. Kad beigsies pandēmija?

Astrologs EDIJS SPĀRE prognozē, ka 2022. gadu vēl aizvadīsim pandēmijas ēnā, bet pēc tam bīstamais vīruss atkāpsies. Ko vēl zvaigznes sola jaunajā gadā?
Kaija Zemberga
Foto: Shutterstock

Tiks izstrādātas vakcīnas ne tikai pret jauno koronavīrusa mutāciju un citām slimībām, farmācijas firmas piedāvās arī vakcīnas, kas palīdz samazināt lieko svaru, palielina krūtis, lūpas.

Vēl viens lokdauns?

«Šā gada nogalē mūsu mērķi, ieceres, sapņi būs miglā tīti,» gadumijas noskaņas un jaunā gada astroloģiskās vadlīnijas ieskicē astrologs Edijs Spāre. «Arī jaunā gada apņemšanās būs nekonkrētas, iluzoras, jo nebūs pazīmju, ka kaut kas varētu mainīties, uzlaboties. Vēl nevarēsim izkāpt no kovida kurpēm, tieši otrādi – šajos Ziemassvētkos un Jaungadā valdība un mediji arvien vairāk runās par jauno Dienvidāfrikā konstatēto koronavīrusa mutāciju omikronu. Domāju, ka janvārī ārkārtējo situāciju pagarinās vēl vismaz uz vienu mēnesi.  

Lai pārslēgtu domas, gada nogalē un visu janvāri cilvēki, īpaši daiļā dzimuma būtnes, vairāk rūpēsies par savu izskatu, internetā un Ziemassvētku izpārdošanās iegādāsies modes zīmolu preces, apmeklēs skaistumkopšanas salonus. Gatavojot svētku maltīti, izvēlēsies gan tradicionālus ēdienus, gan sevi un ģimeni palutinās ar jaunu kūkas, piparkūku, cepumu recepti. Ziemassvētkus un Jaungadu daudzi svinēs dzimtas mājās, kur jau agrāk kopā pulcējušies radinieki un tuvāko draugu loks. Tie, kas agrāk jauno gadu sagaidīja siltajās zemēs, Parīzē, atcerēsies par brīnišķīgiem, jaukiem, jautriem svētkiem pirms daudziem gadiem, kad šampanieša glāzes saskandināja ar interesantiem cilvēkiem prom no pilsētas, ierastās vides. Ir laiks nokļūt vietā, ar kuru saistās senas, siltas, patīkamas atmiņas. 

Jaunajā gadā bijība no vīrusa turpināsies, taču, tā kā valstis un katrs individuāli būs vairāk sagatavoti, bailes būs mazākas un omikrona izplatīšanos uzņemsim mierīgāk. Varētu parādīties arī konkrētas vadlīnijas, kam jāpievērš uzmanība, kā ārstēties no šīs slimības.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē