• FOTO: Apprecējusies dziedātāja Samanta Tīna! Beidzot parāda savu izredzēto

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    30. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Samanta Tīna
    Foto: F64
    Samanta Tīna
    Vēl vecajā gadā jaunā dzīvē iesoļojusi dziedātāja Samanta Tīna. Piektdien viņa kļuva par precētu sievu. Visu šo laiku viņa rūpīgi slēpa sava līgavaiņa identitāti.

     

    29. decembrī dziedātāja Samanta Tīna mija gredzenus ar savu izredzēto.

    «Tik laimīga šai vietā, ka tu ļāvi man piedzimt vēlreiz,» «Instagram» paziņoja dziedātāja un dalījās ar dažiem kadriem no savas lielās dienas. Kāzas notikušas šaurā lokā vienā no skaistākajām Latvijas pilsētām – Kuldīgā. Pāris jā vārdu teicis baznīcā.

    Samanta Tīna un laimīgais vīrs kāzu dienā.
    Samanta Tīna un laimīgais vīrs kāzu dienā.

    Tikai paši tuvākie zināja, ka piektdien Samanta piedzīvos vienu no skaistākajām dienām savā mūžā – viņas pirkstā iemirdzēsies laulību gredzens. Pārējiem nedēļas garumā atlika vien minēt, kas tik īpašs sagaida dziedātāju.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

    Viņa katru dienu «Instagram» veica laika atskaiti līdz lielajam notikumam. «Vēl divas dienas,» trešdien paziņoja Samanta, apmeklējot hennas studiju, kur tapuši izsmalcināti raksti uz viņas rokām un kājām. Dziedātāja beidzamajā laikā nopietni pievērusies indiešu filozofijai, un tā bija klātesoša arī viņas kāzu dienā. Notika arī īpaša uguns ceremonija, kuru vadīja Latvijas slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis.

    Divas dienas līdz kāzām...
    Divas dienas līdz kāzām...

    Par to, ka beidzot satikusi savu īsto vīrieti, Samanta Tīna paziņoja šogad. Iepriekš viņu saistīja ilgas, nopietnas attiecības ar izmeklētāju Nauri Liepiņu, taču tās pajuka.Pavasarī Samta atklāja – satikusi īpašu cilvēku, turklāt iepazīšanās notikusi attālināti – internetā. Tas noticis jau pērn rudenī, neilgi pirms dziedātājas ceļojuma uz Indiju. Pirmais randiņš bijis Samantas koncertā. Viņa stāstīja, ka beidzot izbauda īstas rūpes un uzticēšanos, jo viņai ir svarīga arī personiskā brīvība. 

    «Dzīve mani ir savedusi kopā ar brīnišķīgu cilvēku, kurš man ļauj mācīties lietas, kuras man jau sen vajadzēja iemācīties,» sacīja Samanta.

    30. augustā Samanta paziņoja, ka ir saderinājusies, taču… sava līgavaiņa seju tā arī neatklāja. «Mīlestība mīl klusumu,» viedi paziņoja māksliniece un ik pa laikam publiskoja kādu bildi, kurā bija tikai nojaušamas laimīgā līgavaiņa aprises. Samanta vien atklāja, ka viņš nav no radošo ļaužu aprindām. Savukārt dziedātājas mamma žurnālam «Privātā Dzīve» sacīja, ka jau ir iepazinusies ar topošā znota vecākiem un cer, ka šai šīs attiecības būs noturīgas. Ziemassvētkos Samanta parādīja mājīgā atmosfērā tapušas savas ģimenes bildes, taču arī tad vēl nebija īstais brīdis publiskot sava līgavaiņa personību. Arī tagad, paziņojot par iestūrēšanu laulības ostā, dziedātāja sava laulātā drauga vārdu nesteidzas atklāt. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē