- Izmaksas četrām personām: 6,51 eiro
- Izmaksas par vienu porciju: 1,62 eiro
Raidījumā Normunds dalījās praktiskos padomos, skaidrojot, kāpēc, klapējot gaļu, to nepieciešams ietīt pārtikas plēvē vai cepamajā papīrā. Tāpat viņš stāstīja, kā pareizi pagatavot rīsus, kad tiem pievienot sāli un kā nodrošināt, lai tie vienmēr izdotos nevainojami. Savukārt Olga Rajecka atklāja savus iecienītākos ēdienus, pastāstīja par produktu, bez kura nav iedomājama viņas ikdiena, un atcerējās savu pirmo uzstāšanos 1976. gadā kā grupas Lāčplēsis vokāliste.
Gatavojot dziedātāja atklāja, ka pašlaik top jauns albums kopā ar grupu Pērle, kurā iekļautas vairāku tautā iemīļotu mūziķu dziesmas jaunās aranžijās. Šogad sagaidāma arī Olgas vinila plate, kas būs īpašs notikums viņas klausītājiem. Aicinot kopīgi radīt svētku noskaņu, māksliniece klausītājus ielūdz uz Vecgada koncertiem Ulbrokas Pērlē. Raidījuma laikā dziedātāja atklāja, kas ir viņas mīļākie ziedi, un dalījās atmiņās par muzicēšanu grupā Eolika.
Bet kurš bija raidījuma viesis un kā viņš novērtēja Olgas pagatavoto maltīti? Skaties video!
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































