Šī ir vienkāršo ābolkūku karaliene, kas garšo visiem – gan bērniem, gan pieaugušajiem. Var ēst siltu, teju no krāsns, ar aukstu saldējumu, taču arī atdzesētam šim desertam nav ne vainas, bet tad labāk pārliet siltu vaniļas mērcīti.
Sarežģītība
Zema
Personas
ap 20 cm diametra forma
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
40m
12 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 vidēji āboli
2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas
1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
2 ēdamkarotes cukura
50 g lazdu riekstu (vai pekanriekstu vai citu pēc izvēles)
Drumstalu mīklai:
150 g miltu
2 ēdamkarotes cukura
100 g auksta sviesta
Vaniļas mērcei:
100 g saldā krējuma (ja gribas liesāku - 50 g piena un 50 g saldā krējuma)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!