• Šobrīd

    weather img

    Rīga +1°C Mākoņains, R/DR vējš, 1.54 m/s

    Veģetāra, taču sātīga! Kuskusa zupa.

    Veģetāri ēdieni
    Daina Lapiņa
    11. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kuskusa zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kuskusa zupa
    Sātīga un ekonomiska zupa darba dienu vakariņām. Būs gatava pusstundā. Ja tomēr klāt prasās gaļa, kopā ar burkāniem un seleriju var sacept arī 300 g maltās gaļas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Sīpolu sasmalcina, burkānu un selerijas kātus sagriež, katliņā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes.
    • Liek klāt konservētos tomātus un nokāstus, noskalotus turku zirņus, sāli, piparus, iemaisa buljonu, lēni vāra 20 minūtes.
    • Pievieno kuskusu, pavāra vēl 5 minūtes un no uguns noņem. Iemaisa sakapātus pētersīļus.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+