Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 15.12.2024
  • Vārītais krēms kūkām – klasiskais un šokolādes

    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Foto: No izdevniecības SIA «Žurnāls Santa» arhīva
    Kad apgūta vārītā krēma gatavošana, tam var pievienot vēl dažādas sastāvdaļas – ogas, šokolādi, putukrējumu… Sāksim ar pamatrecepti klasiskajam vārītajam krēmam un šokolādes versijai!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    45m
    60 vērtējumi
    4.67/5

    Klasiskais vārītais krēms

    Šokolādes vārītais krēms

    • Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi.
    • Mikserī sakuļ saldo krējumu ar pūdercukuru.
    • Putukrējumam pievieno iepriekš pagatavotu vārīto krēmu (pirmā recepte).
    • Turpinot maisīšanu, masai pievieno izkausēto šokolādi pēc garšas un kārtīgi sajauc.
    • Garšas niansi šokolādes krēmam var piešķirt 25–50 g alkohola (piemēram, Rīgas Melnā balzama, kam ir piesātināts aromāts un eleganti brūna krāsa. Var izvēlēties arī tumšo rumu, amareto vai kādu citu liķieri.).

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk