-Pieminējāt savas vienveidīgās brokastis – kas tajās ir?
Velga allaž brīnās, kā es varu ēst tik vienveidīgi – konkrēti brokastīs. Katru rītu man ir divas mīksti vārītas olas, biezpiens, sajaukts ar kefīru un krējumu, sviestmaize ar gaļu vai zivīm, un reizumis arī maza biezputriņa. Un kafija. Jūtu, ka manam organismam vajag tieši šādu brokastu komplektu, citādi jūtos vārgs.
-Jūs abi esat lieliskā formā! Vai tā ir kāda īpaša diēta?
Ēriks: Mans labās formas noslēpums varbūt ir tajā brokastu vienveidībā?
Velga: Kā tad! (smiekli) Manas brokastis ir daudzveidīgākas, bet, ja runājam nopietni, mēs kopumā ēdam vienkārši, nemīlam pusfabrikātus, mājās gatavoju kārtīgu ēdienu, pērku gaļu no zemniekiem, nevis desas.
Abi esam laukos dzimuši, mums vienmēr mājās ir speķītis.
Uz burgeriem nav nekādas iedvesmas! Kūkas arī cepu pati, bet tikai ciemiņu reizēs, paši vairāk esam uz sāļiem ēdieniem. Ja jau reiz kūka izcepta, arī mēs apēdam pa gabaliņam, bet ne vairāk. Un vēl kas ir svarīgi – mēs nemēdzam pārēsties.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨

















































































