Foreli vai citu nomakšķerētu zivi iztīra, no iekšpuses un ārpuses pārkaisa ar sāli un pipariem, vēderu piepilda ar līdzpaņemtiem garšaugiem – dillēm, pētersīļiem, sīpola šķēlītēm, varbūt tuvumā var atrast savvaļas garšaugus – mārsilu, piparmētras, var ielikt arī piciņu sviesta. Ja ir, zivij virsū liek dažas citrona ripiņas un ietin divkāršā ietaukotā folijā. To liek uz karstām ugunskura oglēm, apgrozot izcep. Cepšanas laiks ir atkarīgs no zivs lieluma, nelielu forelīti var izcept 10 minūtēs.
Ugunskurā cepta forele
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 5m
- Pagatavošana
- 10m
- Kopējais laiks
- 15m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨














































































