Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 08.03.2018
  • Liellopa steiks šokolādes un sarkanvīna mērcē

    Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
    Liellopa fileja šokolādes un sarkanvīna mērcē recepte
    Sulīga liellopa fileja ar kārdinošu vīna mērci nesteidzīgai baudīšanai sveču gaismā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas

    ! Ja ir ieduramais steika termometrs, vidēji gatava, rozīga gabaliņa temperatūra būs apmēram 55 grādi. Ievēro termometru ievietot gaļā gatavošanas noslēgumā, lai pa tā caurumu neiztecētu tās suliņa.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk