Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 10.07.2025
  • Rabarberu un skābā krējuma Pavlova. Kūka kā pasaka!

    Sandija Šēnberga
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šī Pavlovas recepe atrasta austrāliešu žurnālā Delicious, jo uzskata, ka tā radusies tieši šajā valstī, kad tajā viesojās slavenā balerīna Anna Pavlova. Savukārt krēmam izmantots rabarberu biezenis, kas kopā ar krēmu rada izcilu garšas ansambli.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    20X30 cm liela kūka
    Izmaksas
    Vidējas
    6 vērtējumi
    5/5

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk