Kūkas pamatni var aizvietot ar bezē cepumiem!
- Pavlovas kūkai olas baltumu saputo mīkstās putās, pa daļām ber klāt cukuru un turpina putot, līdz masa ir bieza un stingra, cukurs izkusis.
- Masu biezā kārtā klāj pannā uz cepampapīra, krāsnī 130 grādu temperatūrā cep 1 stundu vai nedaudz ilgāk, lai kūkas ārpuse ir stingra un kraukšķīga, bet vidus mīksts. Brīdi vēl patur izslēgtā krāsnī, tad atdzesē un salauž gabaliņos.
- Sauju melleņu sašķaida, tajā iemaisa liķieri, sadala 4 glāzēs. Virsū ber avenes un pārējās mellenes, nedaudz atliekot greznošanai.
- Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo, pusi liek glāzēs uz ogām. Tam virsū liek salauztos kūkas gabalus un pārējo putukrējumu. Grezno ar atliktajām mellenēm, zemeni un piparmētru lapiņām.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨















































































