Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 21.12.2017
  • Majonēze

    Majonēze
    Majonēze
    Mājās gatavota majonēze pārspēs jebkuru rūpniecisko ražojumu. Lieliska piedeva baltajai zivij.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Blenderī liek olas dzeltenumu, kam pielej etiķi, sinepes, sāli un blendē, lēni, lēni strūkliņā pielejot olīveļļu, līdz sasniegta vajadzīgā konsistence. Ideālā variantā kuļ ar roku.

    Biežākā kļūda, kāpēc majonēze neizdodas – eļļa tiek lieta klāt pārlieku strauji. Tāpat rūpīgi jāizvēlas olīveļļa – lai tās garša nebūtu pārāk piesātināta un spēcīga, jo tad majonēze pārlieku dominēs ēdienā un arī nebūs tik garšīga.
     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk