Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 03.11.2025
  • Lēti, ātri un olbaltumvielām bagāti! Kardiologs Andrejs Ērglis gatavo vistu guzas, sirsniņas un aknas

    Santa.lv
    Santa.lv
    Foto: Gvido Kajons
    «Šī ir mana tēva recepte. Viņš bija ķīmiķis un arī labs pavārs. Tiesa, vistu iekšas – sirdis, guzas jeb muskuļkuņģi un aknas – ir diezgan taukainas, taču, ja ēd pa retam un sabalansē ar zaļumiem, nekā slikta tur nav. Tās ir ļoti bagātīgs olbaltumvielu avots. Šāds ēdiens ir ātri pagatavojams un izmaksā lēti,» saka Andrejs Ērglis.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4-5
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    3 vērtējumi
    5/5

    Ieskaties arī te!

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk