Santa.lv
  • Labs padoms! Kā darīt ar ērkšķogām, lai nav jāknibina nost kātiņi?

    Ogas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    31. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ilze Klapere
    Ērkšķogas ir garšīgas, veselīgas ogas, taču sagatavot tās pārstrādei nav vienkārši, jo jāknibina nost kātiņi un brūnie ziedkausiņi ogu galos. Pamēģini šo metodi!
    • Ērkšķogas var droši saldēt ar visiem kātiņiem un sausajiem, brūnajiem ziedkausiņiem ogu galos.
    • Ziemā vai vienkārši reizē, kad vajadzīgs, izņemot no saldētavas, sasalušās ogas uzreiz saberzē plaukstās, un kātiņi un ziedkausiņi paši nokritīs nost!

     

    Ieskaties arī te:

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk