Ērkšķogas ir garšīgas, veselīgas ogas, taču sagatavot tās pārstrādei nav vienkārši, jo jāknibina nost kātiņi un brūnie ziedkausiņi ogu galos. Pamēģini šo metodi!
Ievas Virtuve
Novērtē rakstu
5
0
0
0
0
0
0
Ērkšķogas var droši saldēt ar visiem kātiņiem un sausajiem, brūnajiem ziedkausiņiem ogu galos.
Ziemā vai vienkārši reizē, kad vajadzīgs, izņemot no saldētavas, sasalušās ogas uzreiz saberzē plaukstās, un kātiņi un ziedkausiņi paši nokritīs nost!
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!