- 4 ēdamkarotes rīvmaizes sajauc ar rīvētu cieto sieru, sāli, pipariem un vienu ēdamkaroti Vidusjūras garšaugu maisījumu.
- Vistu filejas viegli saplacina, apviļā miltos, lieko nokrata un apmērcē sakultā olā, pēc tam piespiežot apviļā rīvmaizes maisījumā, lai tas viscaur filejas būtu pārklājis. Liek pannā sakarsētā eļļā un apgrozot izcep.
- Mērcei sajauc norīvētu citrona miziņu un izspiestu sulu ar saberztu ķiploku, olīveļļu, sāli, cukuru un pipariem.
- Ceptās vistu filejas sagriež gabalos, tomātiņus pārgriež uz pusēm, bumbieri sagriež daiviņās, mocarellu sagriež vai saplēš gabaliņos.
- Visu liek salātu traukā, pārbārsta zaļumu dīgstus, klāt liek citrona šķēlītes un pārslaka mērci.
- Pārējo mērci pasniedz blakus salātiem.




























































































