Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 21.03.2024
  • FOTORECEPTE: Liellopa gaļas irbītes soli pa solim

    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Liellopa gaļas irbītes
    Foto: Ieva Andersone
    Liellopa gaļas irbītes
    Irbītes ir ēdiens, kas ļoti labi iederas brīvdienu un svētku galdā. Aukstajam galdam tās sagriež ripiņās vai atstāj veselas. Tikpat labi irbītes garšo arī siltas. Turklāt tās nav treknas, jo gatavotas no liesas liellopa gaļas, tādēļ derēs arī tiem, kas uztraucas par figūru.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    5
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    2st 10m
    8 vērtējumi
    5/5

    PADOMI:

    Ja irbītes paredzētas aukstajam galdam, tās vispirms atdzesē un tad noņem diegu.

    Ja pasniedz siltas, labāk diega vietā lietot irbulīšus – būs vieglāk izņemt no karstām irbītēm.

    Irbītes var pildīt arī ar žāvētām plūmēm vai aprikozēm, kā arī marinētiem pipargurķīšiem.

    Ja gribas pavisam diētiski, speķi var nelikt, tikai tad irbītes būs diezgan pasausas.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk