- Vēdzelei novelk ādu, izgriež fileju, sadala gabalos, pārkaisa sāli un piparus.
- Pannā sakarsē pusi sviesta, tajā liek un apgrozot cep miltos apviļātus vēdzeles filejas gabalus, tad no pannas noņem.
- Pannā liek pārējo sviestu, maisot apcep sasmalcinātu sīpolu, liek klāt mandeļu skaidiņas un salvijas lapiņas, viegli sabrūnina skaidiņas un apcep lapiņas, iemaisa citrona sulu un sāli pēc garšas.
- Mērci pārlej vēdzeles gabaliņiem šķīvjos, pēc patikas pievieno zaļumus.
Cepta vēdzele mandeļu sviesta mērcē
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
















































































