Ēdiens, kas izmaksās centus, bet garšo kā miljons! Tradicionāla recepte, vienkāršas izejvielas. Pārlej un piesūcini ar sviestu, un baudi, pirkstiņus laizīdams!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
500 g pilnpiena biezpiena
2 olas
2 ēdamkarotes cukura
8-10 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes cietes
2 ēdamkarotes skābā krējuma
sāls
100 g sviesta
kanēlis pārkaisīšanai
Padomi
Rullējot desiņas, arī rokas iepūderē ar miltiem, lai biezpiena masa nelīp klāt.
Pirms katras desiņas griešanas nazi saslapini aukstā ūdenī.
Miltu un rullētā biezpiena pārpalikumus no galda visvieglāk notīrīt ar aukstā ūdenī samērcētu sūklīti.
Pievienojot vairāk parastā un vaniļas cukura, vari gatavot arī saldos ķiļķenus.
Ja vēlies īstus sāļos ķiļķenus, biezpiena masai pieliec tikai šķipsniņu cukura un pievieno ķimenes, bet gatavus pasniedz ar skābo krējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!