• Pircēji stāv rindā jau kopš 2:22 naktī – Sarkandaugavā atver jaunu «Lidl» veikalu

    Veikals
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nu jau 26. «Lidl» veikals Latvijā šorīt 7.30 tika atklāts Rīgas Sarkandaugavas apkaimē, Duntes ielā 25. Jaunais veikals izvietots Sarkandaugavas senupes piekrastē, un ir ērti sasniedzams kā no Duntes ielas, tā no Ganību dambja puses, kur izbūvēts pilnīgi jauns satiksmes tiltiņš.

    Gandrīz 10 miljoni eiro, kas investēti Sarkandaugavas «Lidl» veikala projektā, sevī iekļauj ne tikai veikala ēkas būvdarbus, bet arī gandrīz 800 000 eiro industriāli piesārņotās grunts un gruntsūdeņu sanācijas darbiem, pilnīgi jauna satiksmes tilta uzcelšanu par 780 000 eiro, kā arī apkārtējās vides un satiksmes infrastruktūras modernizācijas darbus.

    Jau tradicionāli, ka pie «Lidl» veikaliem pirms atklāšanas veidojas nepacietīgu klientu rinda. Arī Sarkandaugavā pirmā kliente ar dēlu veikala atvēršanu gaidīja jau no plkst. 2:22, un tāpēc saņēma «Lidl» dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Kopumā pirmie trīs klienti īpašās dāvanu kartes 30 eiro vērtībā.

    «Sarkandaugavas apkaimes iedzīvotāji šodien var būt priecīgi ne tikai par jauno «Lidl» veikalu, kas turpmāk tiem dos iespēju ievērojami ietaupīt iepērkoties, bet arī par vēl vienu modernu un sakārtotu sabiedriskās vides telpu,» saka «Lidl Latvija» reģionālais vadītājs Ģirts Upenieks.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē