Man bija grūti pieņemt, ka sieva pret mani izturas kā pret bērnu 1

«Tas ir ļoti grūti: saprast, ka sieviete tevi neprātīgi mīl, bet tu viņu ne. Nevienam to nenovēlu,» saka Edgars (45). Viņam divreiz nācies pieņemt lēmumu, kuru sievieti izvēlēties. Viena cīnās, otra padodas. Ar vienu ir kopīgi plāni, ar otru – dzirksteles. Vienu mīli, par otru esi uzņēmies atbildību.
Lolita Lūse
Lolita Lūse
Foto: Shutterstock

Es gribēju būt kopā ar Dagniju. Zane nebija ar mieru šķirties, un arī Dagnija negribēja mani zaudēt. Tobrīd likās – o, tas gan ir forši: mani grib divas sievietes!

Bija deviņdesmito gadu vidus. Ar Dagniju iepazinos, ciemojoties studentu kopmītnēs pie savas mazliet vecākās māsas, – viņas dzīvoja vienā istabiņā. Forša meitene, man viņa iekrita acīs un ļoti patika! Bija deviņdesmito gadu vidus, diviem attālās pilsētās studējošiem cilvēkiem draudzība bija gandrīz neiespējama. Viens otram sūtījām vēstules. Kad Dagnija apmaiņas programmā devās studēt uz Vāciju, turpinājām sarakstīties. Reiz sūtīju kaseti, kurā biju iedziedājis viņai veltītas dziesmas. Paciņa atnāca atpakaļ – Dagnija tur vairs nedzīvoja. Jauno adresi nezināju, mūsu sarakste pārtrūka. Vēlāk izrādījās, ka Dagnija, atgriežoties Latvijā, man sūtījusi telegrammu, aicinot uz tikšanos. Kurš gan zēnam uz kopmītņu istabiņu atnesa telegrammu! Tā mēs abi domājām, ka otru attiecības vairs neinteresē. Man tolaik bija ap 20 gadiem, jauns ir ­jauns – nav vienas ­meitenes, būs cita.

Iepazinos ar Zani. Mums labi saskanēja, sākām draudzēties un drīz vien bijām pāris. Pēc pāris gadiem māsas dzimšanas dienā ­satiku Dagniju. Bija acīmredzamas, ka starp mums ir neprātīga vilkme: jau saskatoties šķiļas dzirksteles. Kā man viņa patika! Izrunājām, ka mūsu sarakstes pārtraukšana ir bijis pārpratums. Dagnija bija brīva sieviete, bet es aizņemts: dzīvoju kopā ar Zani, bijām iepazinušies viens ar otra vecākiem, mums bija kopīgi nākotnes plāni. Man nebija pieņemams mānīties un turpināt attiecības ar abām, tāpēc teicu Zanei, ka mums jāšķiras. Es gribēju būt kopā ar Dagniju. Zane nebija ar mieru šķirties, un arī Dagnija negribēja mani zaudēt. Tobrīd likās – o, tas gan ir forši: mani grib divas sievietes! Tomēr šī glaimojošā sajūta ļoti ātri noplaka, jo Zanes un Dagnijas spēku samērs bija krasi atšķirīgs. 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē