(18+) Ēst bez karotītes jeb Pamācība, kā apmierināt sievieti 1

Kādu vakaru, domājot par to, ko vīrieši parasti domā, proti, par ēšanu un seksu, sev pajautāju – vai protu un zinu, kā apmierināt sievieti ar mēli un lūpām? Sāku par to lasīt internetā, kur kāds guru skaidroja savu neapgāžamo tehniku. Bet tas taču ir vīrieša viedoklis! Tā nu nonācu pie vēlmes uzzināt sievietes domas.
Ralfs Dravnieks
Ralfs Dravnieks
Foto: Shutterstock

Tā turpinājās ar patīkamu un izglītojošu sarunu par anatomiju, fizioloģiju un psiholoģiju kafejnīcā «Osiris», kur psiholoģe un seksualitātes pētniece Kristīne Balode uz lapiņas zīmēja sieviešu dzimumorgānus. Ja godīgi, izrādās, līdz šim esmu izbraucis uz nojausmu, un atklāts paliek jautājums – vai viņām tiešām patika vai varbūt klusēja, negribot aizskart manas iemaņas. 

Stāsta KRISTĪNE BALODE, psiholoģe un seksualitātes pētniece

Iekāre ir virtuāls process, tas ir iztēles auglis. Iztēlē cilvēkam nekad nesāp, tajā nav robežu un rāmju. Starp citu, cilvēki bieži vien jūtas vainīgi un kautrējas par to, ko fantazē. Lielais jautājums ir – kā iztēli savienot ar realitāti. Proti, kā to, kas tevi iekārdina, savest kopā ar to, kas tevi uzbudina. Tas nav viegli. Vēl jo vairāk, ja vīrietis neko daudz nezina par sievietes dzimumorgāniem – kā tie izskatās un funkcionē – un domā, ka, trinot ar vienveidīgu kustību viņas intīmās vietas, tāpat kā viņš pieradis to darīt sev, sieviete jutīsies tikpat labi. Bieži vīriešiem šķiet, ka, darbojoties ar sievietes dzimumorgāniem tādā pašā hardkorā, viņa ģībs.

Vīriešiem šķiet, ka milzīgā uzbudinājumā visam tur vajadzētu burtiski pludot, kas absolūti tā nav.

Mēs interpretējam pēc savas pieredzes. Tā ir pirmā kļūda. Piemēram, masturbējot, ja cilvēkam ir daudzmaz veselīga psihe, viņš nedarīs sev neko tādu, kas pašam nav patīkami. Sieviete ir spējīga tolerēt sāpes, turklāt sāpes un uzbudinājums var būt diezgan cieši tuvu stāvoši. Taču jāprot vadīt šo potenciālu, nevis jāpatērē, līdz sāk sūrstēt, sāpēt vai berzt.

Nereti nākas konstatēt, cik elementāras lietas cilvēkiem nav zināmas. Viena no tām ir lubrikācija. Vienai daļai superīgo rezultātu gaidītāju nav saprotams, ka ilglaicīga un monotona pulēšana var raisīt nepatīkamas sajūtas.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē