Santas Ančas ceļavārdi Santa+ lasītājiem 3

Šis sarežģītais laiks arī mūsu izdevniecībai ir devis izaicinājumu, kuru mēs ar azartu pieņemam. No šodienas lielākā nacionālā žurnālu izdevniecība ar pilnu jaudu ienāk digitālajā pasaulē. Turpmāk labāko žurnālistu radīto aktuālāko materiālu izlasi no mūsu 15 žurnāliem varēsi lasīt sadaļā Santa+.
Santa Anča
Santa Anča

Izdevniecība Žurnāls Santa visus trīsdesmit pastāvēšanas gadus ir bijusi neapšaubāma drukātās preses līdere, katrs mūsu izdotais žurnāls arvien ir pirmais savā tirgus nišā. Mūsu sagatavoto informāciju lasa katrs trešais valsts iedzīvotājs. Pamatoti uzskatām, ka esam viens no ietekmīgākajiem žurnālistikas satura radītājiem valstī. Tāpēc aicinām ar mūsu jaunāko saturu iepazīties digitālā formātā – to lasīt, abonēt un būt pirmajiem, kuri uzzina jaunāko kvalitatīvu un profesionālu informācijas plūsmu.

Mūsu mērķis – kļūt par glancēto žurnālu digitālajā vidē.

Santa + ir dzīvesstila portāls, kurā atradīsiet iedvesmojošas intervijas, uzticamu veselības, mājas un dārzkopības informāciju, aktuālo kultūrā un veselīga dzīvesveida jomā. Mūsu mērķis – kļūt par glancēto žurnālu digitālajā vidē. Mēs, radot saturu, domājam par jums visiem – gan vīriešiem, gan sievietēm, gan rūdītiem pilsētniekiem, gan tiem, kuri brīvdienas pavada laukos, gan ģimenes cilvēkiem un tiem, kuru attiecību statuss ir single. Tas ir žurnāls sevis bagātināšanā ar pievienoto vērtību labākās žurnālistikas tradīcijās. Tas ir žurnāls, kurš iedvesmo labākai dzīvei. Mēs augsim kopā ar jums! Mēs mīlam un cienām savu lasītāju! Lasiet, abonējiet – un esam kopā!

 

 

 

 

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē