• Ideālie džinsi! Jaunākās tendences un knifi, kā kombinēt

    Modes tendences
    Liene Kozlovska
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Shutterstock
    Shutterstock
    Džinsi jau ir tik universāla lieta, ka bez tiem mūsdienās nav iedomājama ne ikdiena, ne modes pasaule. Šobrīd stila tendences kā aktuālus piedāvā tik dažādus džinsu modeļus, ka katra var atrast kaut ko savam stilam un augumam piemērotu. Ieskaties dažās kombinācijās ar aktuāliem džinsu modeļiem!

    Aktuālās tendences, ja vēlies izskatīties stilīga

    • brīvs siluets

    • plēstās

    • ar augstu jostasvietu

    • ar atlokāmiem galiem

    • klasiska griezuma

    • saīsinātas

    oversize

    • platas ar augstu jostasvietu

    kļošenes

    Aktuālie toņi – klasiskie

    Galvenās šāgada džinsu krāsas ir melna, balta, pelēka, gaiši zila un zila. Taču aktualitāti nezaudē arī pienbaltie, bēšīgie un spilgtie toņi.

    Bēšīgi vai balti džinsi šosezon ir ļoti populāri, un tos droši var likt bāzes garderobes sadaļā. Galvenais nosacījums – biksēm lieliski jāsēž, tomēr nevajadzētu iegādāties pārāk apspīlētas bikses.

    Platie džinsi

    Radoši, stilīgi un trendīgi! Ja izvēlēsies platas džinsa auduma bikses, atceries, ka pārējām drēbēm, ko vilksi klāt, jābūt lakoniskām: tops, saīsināta blūze vai žakete ar akcentētu jostasvietu. Ja vēlies ko oriģinālāku, pamēģini platās džinsa bikses kombinēt ar korseti vai mežģīņu bodiju – iegūsi vakara tēlu ar īpašu šarmu.

    Augstā jostasvieta

    Viena no spilgtākajām tendencēm šogad ir augsta jostasvieta. Ja tev tādas patīk, izmēģini mom jeans vai arī stilīgus taisnus, saīsinātus modeļus. Lielisks variants – kombinēt ar saīsinātiem T krekliem vai topiem. 

    Kļošenes saglabājušas savas līderpozīcijas. Populāri ir modeļi ar vieglu paplašinājumu tieši no ceļa uz leju un romantiskās variācijas ar paplašinājumu jau no gurnu vietas. Kombinācijā ar augstpapēžu kurpēm vai apaviem ar platformu. Tādas bikses izcels tavu sievišķību un noslēps figūras trūkumus – tikai jāskatās, vai augumam glaimojošāk izskatās džinsi, kam paplatinājums sākas jau no gurna vai no ceļgala.

    Melnas un pelēkas.
    Arī sezonas must-­have. Lieliski izskatās ar bītleni un žaketi, kā arī ikdienas variantā – ar baltu kreklu un vesti, lakonisku džemperi vai T kreklu.

    Klasika ir universāla jebkurā laikā. Šobrīd šo modeli valkā ar sporta apaviem, oversize žaketi vai rūtainu kreklu.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē