Zivs izvēle
Vajadzīga baltā zivs vai kāds maigs lašveidīgais, piemēram, sīga, kas ir viena no garšīgākajām Baltijas jūras zivīm. Varat izmantot arī kvalitatīvu saldētu pikšu vai kādas tāljūru zivis. Galvenais, lai filejas ir bez asakām.
Gatavošana
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Zivs izvēle
Vajadzīga baltā zivs vai kāds maigs lašveidīgais, piemēram, sīga, kas ir viena no garšīgākajām Baltijas jūras zivīm. Varat izmantot arī kvalitatīvu saldētu pikšu vai kādas tāljūru zivis. Galvenais, lai filejas ir bez asakām.
Gatavošana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit