- Uzvāra glāzi ūdens ar cukuru un citrona miziņu.
- Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
- Cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens, sajauc ar olu dzeltenumiem un pievieno cukurūdenim, maisot visu vēlreiz uzvāra.
- No citroniem izspiež sulu un iemaisa siltajā olu krēmā.
- Apelsīnus pārgriež uz pusēm un izņem mīkstumu – mizu pusītes varēs izmantot kā trauciņus krēmam.
- Apelsīnu mīkstumu viegli sablendē, notecina lieko sulu un biezumus iemaisa krēmā.
- Kad krēms sāk biezēt, saputo olu baltumus un iecilā krēmā.
- Pilda apelsīnu mizu pusītēs un liek ledusskapī sastingt.
Populārākie raksti
Apelsīnu un citronu deserts
- Sarežģītība
- Vidēja
- Personas
- 6
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 15m
- Pagatavošana
- 4st
- Kopējais laiks
- 4st 15m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨





























































































