Var pamēģināt izmantot arī dažādu krāsu paprikas – tad gan garšas nianses būs bagātīgākas, gan ēdiens vizuāli izskatīsies interesantāk.
Sēnes pildījumam var izvēlēties katrs pēc savas gaumes un iespējām – derēs gan gailenes, gan baravikas, gan šampinjoni.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!