Sulīgs, aromātisks persiku pildījums, kas pārklāts ar kraukšķīgām mīklas pikām. Viegli pagatavojams vasaras deserts, kas būs īpaši gards, ja to pasniegsiet karstu ar aukstu plombīra saldējumu!
Cukuru sajauc ar miltiem, kanēli, sāli un rīvētu muskatriekstu, pārber persikiem, sajauc.
Persiku maisījumu liek ietaukotā cepampannā, virsu pārliek ar sviesta piciņām.
Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
Pa to laiku pagatavo mīklu koblera virsai. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un cukuru, vidū izveido bedrīti, tajā ielej krējumu un kausēto sviestu, visu samaisa biezā mīklā.
Ceptajiem persikiem virsū liek mīklas pikas, tad liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 15 minūtes, līdz mīklas cepumi izcepušies zeltaini.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!