- Gaļā iejauc maizi, krējumu, sīpolu, ķiploku, olu, sāli un piparus.
- Izmīca, līdz masa gluda un viendabīga, iejauc kapātos valriekstus.
- Saveļ nelielas kotletītes un katrā cieši iespiež pa valrieksta pusītei.
- Cep gatavas (apmēram 20 minūtes) līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī (gatavību pārbauda, iedurot irbulīti).
Valriekstu kotletes
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 30m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































