Mazu bageti vai pusi garas bagetes griež šķēlēs, pilnībā nepārgriežot, pie apakšējās garozas tai jāturas kopā. Starp šķēlītēm iesmērē nedaudz sviesta, liek plānas bekona un siera šķēlītes, bazilika lapiņas vai citus zaļumus, pārsmērē ar eļļu un ietin folijā. Arī to visu var pagatavot jau mājās. Bageti liek uz jau padzisušām oglēm vai pelnos, cep, līdz maizīte izkarst cauri.
Uz oglēm cepta pildīta bagete
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 10m
- Kopējais laiks
- 20m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨


















































































