Sāļa, kraukšķīga uzkoda, kas ir krietni draudzīgāka veselībai par ierastajiem čipsiem. Pagatavojami ātrāk un vienkāršāk, kā varētu šķist. Zaļais siers šiem kraukšķiem piešķir elegantu, neparastu garšas noti, taču, ja zaļais siers neiet pie sirds, var iztikt bez tā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
Sastāvdaļas:
200 g Čedaras siera, smalki sarīvēts
200 g Parmas siera, smalki sarīvēts
50 g zaļā siera
1 tējkarote ķiploku pulvera
Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc un kārto nelielās (ēdamkarote ar kaudzi) kaudzītēs uz ietaukotas cepamvirsmas. Katru vienmērīgi izlīdzina.
Uzmanot cep apmēram 5 minūtes, līdz siers izkusis un maliņas sāk brūnēt.
Ļauj nedaudz atdzist. Ar platu nazi vai lplānu kūkas lāpstiņu noņem no cepamplāts un kārto šķīvī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!